چگونه برنامه نویس شویم ؟

برنامه نویسی چیست ؟

برنامه نویس فردی هست که از قبل آموزش هایی دیده و می تواند دستورات زبانی خاص را با ترتیب و منطقی درست کنار هم قرار دهد تا یک نتیجه بگیرد .

مثلا در دستور زیر 2 متغییر a , b داریم که اینها با هم جمع شده و در نهایت جمع این 2 عدد برای ما نمایش داده می شود . (زبان استفاده شده پایتون هست)

a = 5

b = 7

print(a+b)

این ساده ترین دستور و فقط یک شروع هست . اگر شما

 

  تازه می خواهید شروع کنید باید بدانید که با مسیر عجیبی روبرو هستید که در صورتی که  یکسری ویژگی ها را نداشته باشید برنامه نویسی بدرد شما نمی خورد .

مهم ترین و مهمترین و مهمترین ویژگی علاقه به برنامه نویس هست . اگر بخواهم با شما صادق باشم برنامه نویسی مسیر سخت و پیچیده و بی انتهایی هست . بی انتها به این دلیل که هر روز تغییراتی می کند و شما باید علمتان را به روز نگه دارید . اگر این علاقه نباشد شما در این مسیر طاقت نمی آورید .

دومین ویژگی که یک برنامه نویس باید داشته باشد صبر و حوصله هست . جاهایی خواهد رسید که شما در برنامه نویسی حتی با وجود علاقه زیاد ، بعلت چالشهایی که برخود می کنید کلافه می شوید و فقط صبر هست که می تواند به کمکتان بیاید .

مورد بعدی ذهن کاوشگر و توانایی حل مسئله .....  معمولا افرادی که ریاضی بهتری دارند برنامه نویسان بهتری خواهند شد . به کلمه معمولا توجه کنید . با اینکه خیلی از قسمتهای برنامه نویسی اصلا به ریاضیات مربوط نمی شود اما کسی می تواند برنامه نویس خوبی باشد که توانایی حل مسئله داشته باشد . در وسط برنامه به مشکلاتی می خورید که گاهی ممکن است چند روز یا چند هفته فکر کنید که این چالش را چگونه برطرف کنید و معمولا کسانی که ذهن منطقی تری دارند بهتر می توانند از پس این کار بر بیایند .

برخلاف تبلیغات دروغین حال حاضر ، یادگیری برنامه نویسی زمانبر هست و با یک ماه وچند ماه شما یک حرفه ای نخواهید شد . بلکه از ابتدای کار باید بدانید که طول می کشد اما اگر ویژگی های یک برنامه نویس راداشته باشید و تلاش کنید به قسمت های جذاب و به درآمد عالی خواهید رسید .

همیشه باید در حال یادگیری باشد .

در برنامه های بزرگتر باید توانایی کار تیمی داشته باشد .

اهل تعامل با دیگران باشد .

توانایی نه گفتن داشته باشید .

 و ......

روزهای خوش برنامه نویس

  • داشتن زمان کاری اختیاری
  • درآمد خوب
  • داشتن شغل پاره وقت
  • دورکاری

 

اما در چه صورتی نباید سمت بنامه نویسی بیایید ....

  • در صوتی که علاقه به برنامه نویسی ندارید .
  • درصورتی که صرفا برای درآمد سمت برنامه نویسی می آیید .
  • در صورتی که حوصله نشستن د یکجا را برای چندین ساعت ندارید .
  • در صورتی که حوصله فکر کدن و حل مسئله را ندارید .
  • اگر می خواهید زود به درآمد خوب برسید .
  • اگه به دنبال این هستی که فقط ببینی چیه .

آیا برنامه نویسی به ریاضی تخصصی نیاز دارد ؟؟؟

جواب کوتاه : خیر

ببینید برای برنامه نویسی نیاز به دانش ریاضی تخصصی ندارد و شاید برنامه نویسی به صورت نرمال نهایتا مفاهیم  جمع و ضرب و تابع و مجموعه را بداند کافیست . حتی اگر تابع و مجموعه هم نداند باز هم مشکلی نیست و یاد خواهد گرفت .

اما اگر برنامه نویس بخواهد مثلا برای فیلد ai یا همان هوش مصنوعی Artificial intelligence برنامه نویسی کند حتما به ریاضی و جبر و آمار تخصصی احتیاج دارد .

نکته ی مهم این هست که شما علاقه دارید در چه زمینه ای برنامه نویس شوید ؟؟

مثلا برای اندروید بهتر است سمت جاوا و کاتلین یا c# بروید

یا برای سایت بهتر است گزینه اولتان php یا python یا دات نت باشد .

هوش مصنوعی پایتون بهترین گزینه هست .

همچنین دقت داشته باشید که ممکن است در کشورهای مختلف گزینه اول برای برنامه نویسی متفاوت باشد مثلا در ایران برای سایتگزینه اول php باشد اما در ترکیه از دات نت استفاده شود .

برای برنامه های کاربردی هم جاوا یا سی پلاس پلاس یا سی شارپ پیشنهادمی شود .

آیا باید برای برنامه نویسی زبان انگلیسی قوی ای داشته باشیم ؟

خیر ، بله ؟؟؟ ببینید برای برنامه نویسی زبان انگلیسی لازم نیست اما هر چقدر جلوتر می روید  ممکن است به مسائلی برخورد کنید که سورس فارسی نداشته باشند و از این رو زبان انگلیسی می تواند شما را در این راه بسیار بسیار کمک کند .

من از ویدیو های آموزشی می خواهم استفاده کنم باید چکار کنم ؟

صرفا دیدن یک ویدیو باعث یادگیری شما نمی شود . اولین چیزی که شما باید بدانید این هست که برای خودتان باید جزوه درست کنید زیرا زبان برنامه نویسی مانند هر زبان دیگری فرار هست و اگر شما بخواهید از ابتدا ویدیو ها را ببینید برای شما بسیار وقت گیر خواهد بود . نوشتن جزوه به شما کمک می کند که هر از گاهی برگردید به عقب و دوره کنید و اگر مشکلی داشتید ابتدا به جزوه خود رجوع کنید .

همچنین بعد از دیدن ویدیو ها باید تمرین کنید ، کدها را خودتان بنویسید و تست بگیرید . ارورهایی که با آن برخورد می کنید را بتوانید مدیریت کنید و برطرف کنید .

هرجایی به مشکل خوردید باید سرچ کنید. سرچ کنید . سرچ کنید و ......

 آیا برنامه نویسی اشباع شده است ؟

خیر . برنامه نویسی تازه به جایی رسیده است که مورد پذیرش جوامع قرار گرفته و در حال حاضر یکی از شغل های محبوب و با درآمد بالاست . 

 

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد